01-11-07

Terug...

 

Zoals jullie reeds van Rudy vernamen, ben ik thuis van zaterdag 20 oktober.  Maar om al dadelijk met bloggen te beginnen ging toen nog niet...  Mijn maatje heeft er daarom voor gezorgd dat er weer wat gepost werd en dat jullie zo op de hoogte bleven van mijn situatie!  Daarom wil ik hem nu 1000 maal dank zeggen voor al de postjes die op mijn blogjes verschenen zijn tijdens mijn afwezigheid!!!

De eerste week dat ik thuis was had ik nog heel veel last van rechterarm en vooral mijn hand wilde niet mee.  Ik kon niet schrijven of een boterham maken, en vlees snijden lukte ook niet... Ondertussen kan ik wel zelf mijn bokes maken en vlees snijden begint ook aardig te lukken.  Maar veel kracht heb ik nog niet in mijn rechterhand, soms mislukken kleine dingen die ik wil doen en dat is toch wel frustrerend.  Maar stillekesaan zal ook dat in orde komen, enkel geduld, veel geduld zal ik nog moeten hebben.
De verpleegster komt nog dagelijks langs.  Vanaf gisteren is dat nog één keer per dag.  Voordien was het ‘s morgens en ‘s avonds, nu dus nog enkel ‘s morgens.  De wiek wordt nog dagelijks vervangen maar is toch al een stuk korter en smaller, wat wijst op genezing. Tot zaterdag kwam er nog altijd vocht uit, dat is nu ook gedaan.  Allemaal tekens dat het de goede richting uitgaat!
Het is niet te schatten wat ik aan krachten gewonnen heb de laatste dagen.  Ik ben daar dan ook heel tevreden over.  Nu nog zien wat het zal geven als ik volgende chemo ga krijgen.  Dan is het terug misselijk zijn, moe zijn, en wie weet wat nog allemaal...
Gisteren zaterdag heb ik terug voor ’t eerst met de auto gereden.  ’t Was niet zo ver maar toch gaf het me een goed gevoel.  Zo ga ik stapje voor stapje terug naar mijn oude doen... en daar hoort natuurlijk bloggen bij!  Vanaf nu probeer ik weer regelmatig te posten!


 

Commentaren

Welkom terug Lisetje! Met veel plezier laat ik het posten terug over aan jou, niet omdat ik het niet graag deed, integendeel zelfs, maar omdat het betekent dat je weer fit genoeg bent om zelf te kunnen typen en posten :)
Nu is het nog een kwestie van tijd eer je genezen bent he...oh and by the way: in al die commotie zijn we uit het oog verloren dat je boven de 500000 hits gegaan bent, waarvoor een dikke PROFICIAT!!!
Doe zo verder Lisetje, maar wel rustig aan natuurlijk he...;)
Vele groetjes van Rudy F. aka Falcon54.

Gepost door: Falcon54 | 01-11-07

HOI hoi hoi Lizy is weer onder ons. Positief blijven, je komt er wel!!! Dikke kus

Gepost door: nana | 05-11-07

De commentaren zijn gesloten.