26-06-06

Herk-de-Stad : Sfeerbeelden BBQ Harmonieorkest St Martinus

 

 

 
 
 

 

Zaterdag 24 juni was het weer zo ver.  De 21e barbecue van het harmonieorkest St Martinus ging door naar goede gewoonte op de speelplaats en onder het grote afdak van de Campus Amandina, in de volksmond nog gewoonweg 'het college'.  Van vroeg in de morgen waren vele helpende handen weer maar eens paraat om alles goed en vlot te laten verlopen.

210 personen (zonder de helpers) hadden zich ingeschreven om mee te smullen met de mannen (en vrouwen natuurlijk) van de harmonie!

Liliane, het duiveltje doet al van de harmonie, heeft alles weer maar eens in goede banen kunnen leiden en een hoop werk verzet om “U” tegen te zeggen.  Hoe ze het allemaal klaarspeelt is voor velen een raadsel!

Tegen 17u30 was alles klaar en konden de eerste gasten komen.  Die daagden dan ook al prompt op en al snel draaide het zaakje op volle toeren.  Zo ergens rond 22u30 was het laatste mondje verzadigd.  Alhoewel, zo'n kippenboutje of een latje spek ging er later op de avond ook nog in...

Klanten tevreden ?  De complimentjes aan de koks waren niet uit de lucht en enkelen wilden alvast weten of volgend jaar hetzelfde op het menu zou staan. 

Dat weten ze nog niet zeker, maar het springkasteel zetten ze vast wel weer klaar...  afspraak : anno 2007, laatste zaterdag van juni, nummer 22.

 

Commentaren

Als ik naar jouw foto's kijk... ... Ben ik honger ! Lol
Ik wens je een mooie dag
Vriendelijk,

Gepost door: marc | 26-06-06

:-) goeie morgen Lisa
het ziet er in ieder heel smakelijk uit allemaal !!!
een fijne dinsdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 27-06-06

Plekjes Bedankt voor je mening over het nederlands-engels !
Heb hier even rondgekeken en jij hebt oog voor mooie en historische plekjes ! ook interessant die info erbij.

Gepost door: Hildegarde | 27-06-06

dat zag er gezellig uit slaapwel, groetjes viv

Gepost door: viv | 27-06-06

een lekkere avond! als ik die bbq beelden zie ,krijg ik weer honger! En ik was van plan om eens een paar dagen minder te eten ,na al die feesten hier de laatste tijd! Dus ik ga wat zelfgeplukte frambozen en aalbessen gaan eten met een flinke lik slagroom er op ! mjam mjam!!

Gepost door: magda | 27-06-06

De commentaren zijn gesloten.